Alt du trenger å vite om hotell- og restaurantledelse

De hotteste cocktailtrends i år: Hvad du skal servere i din bar
Restaurant Management
De hotteste cocktailtrends i år: Hvad du skal servere i din bar
Af
Line Andersen
Cocktailtrender er i stadig endring, og det kan være vanskelig å følge med på hva som er hot akkurat nå. Her er noen av de hotteste cocktailtrendene i år som du kan servere i baren din.
min. lesetid
Hvordan du kan skape et bedre og mer effektivt samarbeid på din restaurant
Restaurant Management
Hvordan du kan skape et bedre og mer effektivt samarbeid på din restaurant
Af
Line Andersen
Et godt samarbeid er en av nøklene til suksess i enhver restaurant. Når teamet ditt jobber sammen effektivt, kan det øke produktiviteten, forbedre kvaliteten på tjenestene dine og øke tilfredsheten blant både ansatte og kunder.
2
min. lesetid
Minimering av menneskelige feil med POS-systemer
Restaurant Management
Minimering av menneskelige feil med POS-systemer
Af
Line Andersen
POS-systemer (Point-of-Sale) har blitt en uunnværlig teknologi i restaurantbransjen. Det er en programvare som hjelper til med å håndtere salg, lagerstyring og kundehåndtering. Men en av de største fordelene med et POS-system er evnen til å minimere menneskelige feil.
2
min. lesetid
Digitale trender innen restaurantbransjen
Restaurant Management
Digitale trender innen restaurantbransjen
Af
Line Andersen
I dagens teknologiske verden er det viktigere enn noen gang å følge med på de siste digitale trendene innen restaurantbransjen. Konkurransen er høy, og restauranter kan dra nytte av digitale trender for å oppnå en konkurransefordel og tiltrekke seg flere kunder.
2
min. lesetid
Hold dine ansatte glade
Restaurant Management
Hold dine ansatte glade
Af
Line Andersen
Å holde de ansatte glade er avgjørende for suksess innen restaurantbransjen. Ansatte som er glade og motiverte, vil yte sitt beste og skape en positiv atmosfære for gjestene. Men hvordan kan man sikre at ens ansatte er glade og tilfredse?
2
min. lesetid
Hvorfor et kassesystem er mere end blot en betalingsløsning
Restaurant Management
Hvorfor et kassesystem er mere end blot en betalingsløsning
Af
Line Andersen
Et kassesystem er nå en integrert del av de fleste restauranter, som strekker seg langt utover bare å behandle betalinger. Det er en viktig del av virksomhetens salgs- og driftsprosesser som hjelper til med å optimalisere kundeopplevelsen og øke effektiviteten.
2
min. lesetid