Alt du trenger å vite om hotell- og restaurantledelse

Den gode lederen
Restaurant Management
Den gode lederen
Af
Line Andersen
En god leder har avgjørende betydning. En dyktig leder er i stand til å motivere, inspirere og veilede sitt team mot et felles mål. Men hva er egentlig en god leder - og hvordan kan du bli en bedre en? Les videre her.
3
min. lesetid
Markedsfør din restaurant
Restaurant Management
Markedsfør din restaurant
Af
Line Andersen
Markedsføring er viktig. Det bidrar til å øke kjennskapen til restauranten din - både blant gjester som allerede kjenner deg, men spesielt blant potensielle gjester.
3
min. lesetid
Hvad kan du gøre for at gøre din restauration sommerklar?
Restaurant Management
Hvad kan du gøre for at gøre din restauration sommerklar?
Af
Line Andersen
Du kan oppdatere menyen i restauranten din. Sommeren er en perfekt tid for å servere lette og friske retter som passer til sesongen, været og varmen.
3
min. lesetid
Bærekraft i restaurantbransjen
Restaurant Management
Bærekraft i restaurantbransjen
Af
Line Andersen
Det er viktig å ta vare på jorden og klimaet, derfor velger stadig flere den bærekraftige muligheten når de kan. Det kan derfor være en god idé å implementere bærekraftige tiltak i restauranten din, hvis du ikke allerede er oppmerksom på det. Vi har samlet noen forslag til hvilke muligheter som finnes, hvis du ønsker å ta restauranten din et skritt i riktig retning.
4
min. lesetid
Bak kulissene i restauranten din
Restaurant Management
Bak kulissene i restauranten din
Af
Line Andersen
Hvis du vil gå den ekstra milen for gjestene dine, kan du ta dem med bak kulissene i restauranten din. Gjestene har sannsynligvis en idé om hva som foregår, men å gi dem en virkelig titt kan skape verdi for restauranten din. Det kan bidra til å fremme en bedre forbindelse med gjestene dine og øke lojaliteten til restauranten din. Her er noen forskjellige forslag til hvordan du kan gjøre det.
3
min. lesetid
7 tips for å forbedre opplevelsen i din restaurant
Restaurant Management
7 tips for å forbedre opplevelsen i din restaurant
Af
Line Andersen
Som restaurantør er det en av dine oppgaver å sørge for at gjestene dine har den best mulige opplevelsen når de besøker deg. Her er syv tips til hva du kan gjøre for å sørge for at gjestene dine kommer tilbake.
3
min. lesetid